Campingplaatsen

Campingplaatsen

Wij bieden de volgende type plaatsen aan voor je tent, camper, caravan of ander kampeermiddel:

- Standaardplaats (S): ca 120 m2 inclusief gebruik 6 ampere stroom en water

- Comfortplaatsen (C): met 120-160 m2 inclusief eigen (c3 t/m c7 16 ampere. c8 t/m c13 10 ampere. c14 t/m c19 6 ampere) stroom- water- en rioolpunt

- Comfortplaatsen (C-PS): Comfortplaatsen met privé sanitair (wastafel, douche en toilet* 6 ampere) met prachtig uitzicht

- Plaats voor trekkerstent zonder stroom

- Camperplaats: circa 6,5 meter breed en 14 meter lang met een mooi uitzicht, inclusief gebruik stroom (6 ampere) en sanitair.  

We hebben plaatsen in de zon en in de schaduw, plaatsen dichtbij het sanitairgebouw en café en plaatsen met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Zie de tarieven op de pagina tarieven en de locatie van de plaatsen op de plattegrond van de camping. Ja kan op de kaart zien waar de zon opkomt en ondergaat en hier staat ook aangegeven waar de plaatsen zijn met meer rust of juist met meer reuring. Tot slot kun je zien waar de meeste schaduw is. Zo kan je de plaats uitzoeken die het beste bij je past. Heb je desondanks vragen, bel gerust.

Alle plaatsen zijn voorzien van goed werkend gratis WIFI. Wij zijn een diervriendelijke camping, dus de hond kan gratis worden meegenomen.

* Het privé-sanitair wordt alleen bij de wissel door ons schoongemaakt.