Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren

Heeft u nog vragen, wij staan u graag te woord.

We beantwoorden graag uw vragen of noteren uw reservering, dit kan met behulp van het contactformulier.   

Reserveren kan ook direct met de button "on line reserveren

Bellen kan ook, op mijn mobiele nummer ben ik het best bereikbaar, 0653229336

 

 

De Hartjens mini-camping
Hartjensstraat 7
7045 AH  Azewijn

Telefoon: 0314 65 26 53
Mobiel: 06 53 229 336
E-mail: info@dehartjens.nl

Contact met de Hartjens

Gastenboek

Frans Jansen

Geplaatst op: 21-05-2020

Wij verbleven drie nachten in Mei bij De Hartjens op een camperplaats met privésanitair. In één woord fantastisch, super vriendelijke ontvangst, mooie plaats met vrij uitzicht over de velden. Het privésanitair is erg prettig. In de omgeving zijn erg mooie fietstochten te maken. We komen graag nog een keer terug.

Joos en Truus

Geplaatst op: 16-05-2020

Prima comfortverblijf in zo'n aparte coronatijd. Met privé sanitair hadden we toch een mooie week in deze boeren regio met mooie plattellandsvergezichten en views naar de torenvalk, fazant, reiger, ooievaar etc.

Irene Weinberg

Geplaatst op: 14-05-2020

Voor de tweede keer op deze camping geweest. We hebben weer genoten van het waanzinnig mooie en vrije uitzicht, maar ook van de fijne fietstochten en mooie omgeving. Het fijne van deze camping is dat je alle voorzieningen op je eigen ( grote) plek hebt. Een eigen waterkraan ,electra, vuilwateraf voer, en zelfs een afsluitbare stort voor je toilet. Deze camping is een absolute aanrader! Oh ja, en niet te vergeten; een zeer vriendelijke eigenaar!!!

Jos Luijten

Geplaatst op: 02-05-2020

Prima verbleven in dit Corona tijdperk. Prive sanitair was nu echt een uitkomst, maar lijkt me ook met minder weer heel prettig. En inderdaad, in heel het land regen maar hier zo goed als droog.

Nel Visser

Geplaatst op: 23-10-2019

Gisteren op camperlaats aangekomen. Er stond dat het open was maar bij aankomst dichte deur en er werd gevraagd om dan te bellen. Gedaan maar kreeg voicemail en er kwam nooit berichtje terug. Toch maar gaan staan met alleen een stroomautomaat 10 euro voor 24 uur.Er was geen toiletgelegenheid en zelfs geen water.Om 8 uur vanmorgen was er een stroomstoring en dus ook geen stroom meer. De eigenaar kon hier niets aan doen maar al met al viel het geheel wel tegen. Jammer, het kon volgens ons zo leuk zijn. Zet dan dat je gesloten bent of laat duidelijke aanwijzingen achter als je als eigenaar weg gaat.

Gregor en Jeannet

Geplaatst op: 26-09-2019

Twee nachten verbleven op deze bijzondere camping. Vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair en uitstekende Wifi. Een aanrader.

Familie Bollen

Geplaatst op: 22-09-2019

Mooie, ruime plek, met uitzicht op de wijnranken, prima en schoon sanitair, fietsen mogen in de schuur, heel fijn. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Omgeving is prachtig om te fietsen en wandelen!

Toon en Monique van den Elzen

Geplaatst op: 19-09-2019

Ondanks dat we maar 1nachtje zijn geweest, hebben we het prima gehad ,tot de volgende keer en dan wat langer

Ontvangen per mail

Geplaatst op: 17-09-2019

Beste familie, we hebben heel fijne dagen bij u gehad. Prettig dat u meedacht in oplossingen toen wij ons verblijf wilden verlengen. Wij hebben plezierige dagen (fijn gefietst in de omgeving) bij u doorgebracht en houden daar goede herinneringen aan over. Vriendelijke groet Fam. Selhorst=

Dineke Mantel

Geplaatst op: 17-08-2019

Prima verblijf gehad, prachtig uitzicht over de wijnranken. Grote plaats. Keurig sanitair en heel schoon. Prachtige omgeving. Kortom een camping die je aan je vrienden kan aanbevelen.

Marcel en Nienke Verkerk

Geplaatst op: 14-08-2019

Drie nachten op deze prachtige camping met een camper gestaan. Zeer vriendelijk te woord gestaan bij aankomst en een fijne rondleiding gehad. Alles perfect van het sanitair to aan de WiFi. Kortom een dikke 10 en zeker voor herhaling vatbaar.

Laura

Geplaatst op: 06-08-2019

Fijne plek om te overnachten. Wij sliepen met vrienden in de camping slaapkamers. Ideaal dat dit zo kan. Zelf combineerden wij dit met een bezoek aan een festival in de buurt en de taxi was zo geregeld. Schoon sanitair, fijne kamers en een goed & fijn ontvangst door eigenaar Huub!

L.M. v.d. Nobelen

Geplaatst op: 04-08-2019

gewoon rustig en gezellige camping met goede voorzieningen op alle gebied, met ruime plekken en goede gastheer-gastvrouw. aan eenieder aan te bevelen

Harrie Ekkerink

Geplaatst op: 29-07-2019

Beste Huub Jammer dat we eerder weggingen niet om de camping maar omdat het het einde van de week te warm werd. Met jullie camping is niets mis mee, je camping is simpel en straalt rustuit, veel ruimte van de plekken dat is prettig, van de camping uit kun je fantastisch fietsen, sanitair goed en schoon. Ondanks de warmte hopen nog eens terug te komen. En wat betreft de wijnproverij was super, en een goede uitleg hierover.

Gerty & Ron

Geplaatst op: 20-07-2019

Bedankt weer Huub & Ans. Het was weer een heerlijk verblijf. Dit keer gebruik gemaakt van 3 plaatsen en 1 slaapkamer van de camping voor onze jaarlijkse bbq met 4 stellen gedurende het weekend. Zelf nog een paar dagen van de mooie omgeving genoten.

Harald Jongetjes

Geplaatst op: 28-06-2019

Wij komen elk jaar terug dat zegt wel wat !Wij ontdekken elke keer weer wat nieuws hier met fietsroutes.En mooie ruime plaatsen op de camping.Een fijne gemoedelijke sfeer hier

Piet Ruigrok

Geplaatst op: 18-06-2019

Hallo, Wij hebben jullie camping aangedaan om de fietsvierdaagse in Gendringen te kunnen fietsen. Wij zijn verkocht !!!!! Voor zowel de camping als de vierdaagse. Mooie, bijzonder mooie camping met hele mooie en ruime plaatsen. Super geplaatst in het landschap. En wat een rust en hoe fijn dat jullie en de buren ,met hun bedrijf, elkaar het leven gunnen. De voorzieningen op de camping zijn prima in orde en met name de wifi maakte mij blij. Wij gaan terugkomen. Groetjes en een goed seizoen toegewenst

Karel en Edith

Geplaatst op: 12-06-2019

Van 2 tm 7 juni op camping gestaan. Hele ruime plaatsen, zeer net en goed sanitair. Heerlijk rustig met het gefluit van de vogel op de achtergrond. Heel vriendelijke eigenaars. Mooie omgeving.

Hans

Geplaatst op: 12-06-2019

Ciska en Hans Wat een heerlijke camping is dit. wij hebben hier gestaan van zaterdag 25 mei t/m 10 juni. We hebben genoten. Zeer vriendelijke eigenaar. Prachtige aangelegde velden. wij stonden op het jongste veld naast de wijnranken. mooi sanitair voor de liefhebbers privé sanitair. Het Montferland is een hele mooie en veelzijdige omgeving om te wandelen en te fietsen. TOP

Sandra en Erik ten Dolle

Geplaatst op: 04-06-2019

Wat een fijne camping! Mooi uitzicht vanaf comfortplaats op montferland en de wijnranken. Alles perfect onderhouden. Sanitair heel schoon en zeg maar rustig.....loeiheet water. Leuke avond gehad met de wijnproeverij....veel geleerd en geproefd natuurlijk Kortom.....een mooie vakantie en een aanrader voor iedereen.

Jos en Anja van Rooij

Geplaatst op: 26-05-2019

Wij hebben bij jullie een hele fijne week gehad. Echt even bijkomen. Prachtig uitzicht op het Montferland, prima sanitair, en ruime kampeerplekken. Wat opgestoken van de wijnbouw, en een heerlijke wijn geproefd. Een fijne plek om te zijn, een mooie omgeving om te ontdekken

Anja en Gerard

Geplaatst op: 25-04-2019

Schone en rustige camping, Vriendelijke ontvangst door Huub. Mooi en schoon sanitair met warme douches. Mooie grote plaatsen. Goede wifi ontvangst. Mooie omgeving om te fietsen, vooral 's Heerenberg is een bezoek waard.

Hans en Wilma

Geplaatst op: 11-04-2019

Wij hebben genoten op jullie fijne en schone camping. We hadden het heerlijk rustig er stonden nog maar een paar caravans/campers. Wij vinden dat wel fijn. Schoon sanitair, vriendelijk ontvangst door Huub. Wij willen zeker nog eens terugkomen om te fietsen in deze omgeving. Tot ziens. Hans en Wilma

Via de mail ontvangen

Geplaatst op: 09-09-2018

Hallo Huub, Ik heb je vanmiddag met vertrekken gemist, maar ik wil je van harte bedanken dat wij ons weekend bij jullie op de camping hebben mogen doorbrengen. Ook onze leden waren zeer positief over de camping en de omgeving. Enkele leden staan nog een nachtje langer en pakken zo nog een mooie dag mee. Bedankt voor het vertrouwen en de gemoedelijk sfeer. Het was een geslaagd KCN-weekend. Vriendelijke groeten Rob Jansen

Schrijf een nieuw bericht

Copyright by De Hartjens mini-camping | Created by