Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren
Online Reserveren

Heeft u nog vragen, wij staan u graag te woord.

We beantwoorden graag uw vragen of noteren uw reservering, dit kan met behulp van het contactformulier.   

Reserveren kan ook direct met de button "on line reserveren"

 

 

De Hartjens mini-camping
Hartjensstraat 7
7045 AH  Azewijn

Telefoon: 0314 65 26 53
Mobiel: 06 53 229 336
E-mail: info@dehartjens.nl

Contact met de Hartjens

Gastenboek

CJ Haringa

Geplaatst op: 13-06-2018

Beste Huub en Ans, We waren van 08-06 t/m 10-06 met onze sporters en begeleiding voor de Special Olympics 2018 bij jullie op de camping. We hebben hier erg genoten van de gezelligheid en de rust na een hele dag sporten. We komen zeker nog eens terug, maar dan om de omgeving te bekijken en te wandelen. Nogmaals bedankt namens de spelers en ons zelf, en tot de volgende keer.

Jan en Nelly

Geplaatst op: 05-06-2018

Fijne, sfeervolle en gastvrije vakantiedagen gehad op camping De Hartjens. De rondleiding in de wijnbrouwerij was een extra fantastische toegift. Huub en Ans, dank je wel nog daarvoor.

Carla

Geplaatst op: 31-05-2018

Al voor de derde keer hebben wij De Hartjens gekozen als verblijfplek rond de kunstbeurs Huntenkunst in Ulft, waar ik jaarlijks met mijn kunst sta. Het is een heerlijke plek om uit te rusten van de drukte. Prachtig uitzicht, goede grote plekken en schoon sanitair, om ook op een ander moment eens terug te en dan nemen we de fietsen mee.

christel geurink

Geplaatst op: 30-05-2018

Het is weer eens bewezen... je hoeft niet ver van huis om te kunnen genieten . Afgelopen weekend een SUPER weekend gehad op jullie mooie camping, ruime plekken, schoon sanitair, en de sfeer voelt goed !! mede door het prachtige weer hebben we genoten . Henk en Christel Geurink ( Aalten )

christel geurink

Geplaatst op: 30-05-2018

Het is weer eens bewezen... je hoeft niet ver van huis om te kunnen genieten . Afgelopen weekend een SUPER weekend gehad op jullie mooie camping, ruime plekken, schoon sanitair, en de sfeer voelt goed !! mede door het prachtige weer hebben we genoten . Henk en Christel Geurink ( Aalten )

Frans en Liesbeth

Geplaatst op: 27-05-2018

We hebben het prima gehad op camping de Hartjens. Ondanks dat het vol zat, was er genoeg ruimte, rust en een gemoedelijke sfeer. Huub en Ans, jullie zijn zo vriendelijk naar de mensen. Je voelt je echt thuis, jullie proberen aan alle wensen te voldoen. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

Nel Coolegem

Geplaatst op: 17-05-2018

Tijdens de Hemelvaartvakantie verbleven leden van Internationale Dansgroep Pridini op deze heerlijke camping. Iedereen genoot van de rust, de ruimte en de wijnproeverij! De MTB''er kwam aan zijn trekken, maar ook de wandelaars en de recreatieve fietsers en wil je een dagje winkelen dan ben je in no time in Kleve. Kortom een gerieflijke camping, grote plekken, mooie omgeving en een heel vriendelijke camping'baa(r)s'. Een heel klein aandachtspuntje is het slecht werkende internet, maar ondanks dat komen we weer terug in 2019 - als dat mag natuurlijk!

Gerty & Ron

Geplaatst op: 29-04-2018

Weekend van 21 april onze nieuwe caravan in gebruik genomen op camping de Hartjens. Wij zochten als beginnend caravan gebruikers een rustige camping waar we op ons gemak alles konden opzetten en proberen. Nooit durven dromen dat het zo'n geslaagde start zou worden. Prachtig weer, prachtige omgeving en een zeer goed onderhouden, rustige camping met leuke, gastvrije beheerders. Dank je wel Huub voor de heerlijke fles wijn waar we de caravan mee ingewijd hebben! Dank je wel Carla & Emile voor de fantastische hulp dit weekend. Luisterend naar de regen die nu met bakken naar beneden komt denken we met weemoed terug aan de geweldige start die we bij jullie gemaakt hebben. Gerty & Ron

Dick en lidy van de Merwe

Geplaatst op: 28-04-2018

Een prachtige week gehad op de camping. Heel vriendelijke eigenaren. Geweldig uitzicht op ondergaande zon boven Montferland. Hadden plek met gloednieuw privé sanitair. Enorm goed bevallen. Nu was het rustig op de camping maar bij drukte hoef je met eigen sanitair nooit te wachten. Kortom: een aanrader.

Hans Meulemans

Geplaatst op: 11-04-2018

Afgelopen weekend een zonovergoten weekend gehad op Camping De Hartjens. Mooie omgeving, ruime staanplaatsen, goed sanitair, maar bovenal vriendelijke gastheer en gastvrouw, die zorgen dat je je inderdaad thuis voelt. Zeker een aanrader indien je rust zoekt in een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

Anna van den Broek

Geplaatst op: 26-09-2017

Wat een heerlijke plek en rustige landelijke kleine camping. Vanuit De Heurne bij Dinxperlo op weg naar huis dit ' juweeltje' gevonden!

Henk en Leny mulder

Geplaatst op: 11-09-2017

Voor de derde keer op deze camping gestaan. Het was evenals de vorige keren weer supergezellig! We hadden een bevriend stel meegenomen en dat gaan we zeker nog wel eens doen, want iedereen mag van deze mooie goed verzorgde en gastvriendelijke plek genieten, en geweldige fietstochten maken in de omgeving! Leny mulder, Bathmen

Uit ons gastenboek

Geplaatst op: 06-09-2017

29-08-2017 Waren hier feitelijk 1 dag voor zaken. Zijn hier gebleven, wat een rust tussen de wijnvelden met een beetje fantasie staat er een groot kasteel achter de camping. Nog een voordeel "er waren geen Fransen" Genoten ! Koos en Lia Voorschoten

Uit ons gastenboek

Geplaatst op: 06-09-2017

31-8-2017 Wat een fijne camping! Genoten van de omgeving, 't mooie weer, de wijngaard,. Kortom helemaal top. Dank je wel, Trudy en Tom (groene bus)

Uit ons gastenboek

Geplaatst op: 06-09-2017

Vier heerlijke dagen doorgebracht op jullie gastvrije uitstekende verzorgde camping. Bedankt en tot ziens Groeten Hilda en Hans Oonk

Tekst van een bericht voorafgaande aan een boeking

Geplaatst op: 21-08-2017

Beste familie Huub en Ans Baars, Rond 12.00 uur hebben we vandaag een bezoekje gebracht aan uw camping. De camping en de staanplaatsen spraken ons zeer aan. Van een aantal van uw gasten hoorden we, anoniem, hoe prettig het is om bij u te vertoeven. Schoon, goede sfeer, prettige omgeving enz.

Jan Verleg

Geplaatst op: 08-08-2017

Wij hebben ruim 3 weken doorgebracht op jullie fijne camping. Heerlijke plek gehad met leuk uitzicht over de omgeving. Prima en schoon sanitair. Prima bereik van het Wi-Fi signaal. Complimenten voor Gerard die jullie tijdelijk heeft vervangen. Met vriendelijke groet, Jan Verleg

Gerard en Marijke van Hout

Geplaatst op: 28-07-2017

Bedankt voor de gastvrijheid en de behulpzaamheid , dit in verband dat mijn fiets kapot was en wij zo de fiets van de beheerster mochten lenen. Onze complimenten voor de schone sanitair ! ook alles wat er op en om de camping was, was schoon. Wij hebben genoten en voolal heerlijk kunnen fietsen in de mooie omgeving, en komen zeker nog een keer terug. Met vriendelijke Groet Gerard en Marijke van Hout

Harm Klifman

Geplaatst op: 15-07-2017

Half juli weekend doorgebracht op het kampeergedeelte. Mochten daar met onze kampeerbus staan. Ruime plaats en goede faciliteiten. Kleinschalig en prima onderhouden. Goed verbonden met fietsknooppuntennetwerk. Prachtige omgeving om te fietsen en hard te lopen. Aanbevolen!

UIt ons gastenboek

Geplaatst op: 01-07-2017

27-6-2017 Beste Huub en Ans Wij zijn 3 weken op de camping geweest. Supertijd gehad. Mooie camping rustig en schoon. Jos Han Janssen

UIt ons gastenboek

Geplaatst op: 01-07-2017

25-6-2017 BEste Huub, Ans Wat een mooie tussenstop op mijn rondreis door Nederland. Complimenten, Ronald Lijsten.

UIt ons gastenboek

Geplaatst op: 01-07-2017

21-6-2017 Prachtige superschone camping!!! Geweldig ontvangst door Truus en Erik. Truus heeft hart voor de camping van haar broer en schoonzus en een groot mensenhart naar de gasten. Erik verdient een extra groot verjaardagscadeau ha ha. En Lies en Joop hebben het heel goed afgehandeld .... groeten van Henk en Anna uit N H

UIt ons gastenboek

Geplaatst op: 01-07-2017

Beste Huub en An (en Truus en Eric) Heerlijk weer even een lang weekend bij jullie in Azewijn. We hebben weer genoten van De Hartjens, rust reinheid, vriendelijkheid!!! En dus......we komen weer heel graag gauw terug. Liefs uit Nijmegen, Ans en Rein.

Henk en Tineke

Geplaatst op: 18-06-2017

Voor de derde keer op De Hartjens gestaan met onze camper. Voorafgaand aan onze vakantie in Denemarken lekker op de fiets naar de Huntenkunst geweest. Huub heeft ons fijn geholpen toen de accu van de camper na aankomst ineens niet wilde. Prima camping, superschoon en netjes. Graag tot de volgende keer!

Schrijf een nieuw bericht

Copyright by De Hartjens mini-camping | Created by