Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren

Heeft u nog vragen, wij staan u graag te woord.

We beantwoorden graag uw vragen of noteren uw reservering, dit kan met behulp van het contactformulier.   

Reserveren kan ook direct met de button "on line reserveren"

 

 

De Hartjens mini-camping
Hartjensstraat 7
7045 AH  Azewijn

Telefoon: 0314 65 26 53
Mobiel: 06 53 229 336
E-mail: info@dehartjens.nl

Contact met de Hartjens

Gastenboek

Via de mail ontvangen

Geplaatst op: 09-09-2018

Hallo Huub, Ik heb je vanmiddag met vertrekken gemist, maar ik wil je van harte bedanken dat wij ons weekend bij jullie op de camping hebben mogen doorbrengen. Ook onze leden waren zeer positief over de camping en de omgeving. Enkele leden staan nog een nachtje langer en pakken zo nog een mooie dag mee. Bedankt voor het vertrouwen en de gemoedelijk sfeer. Het was een geslaagd KCN-weekend. Vriendelijke groeten Rob Jansen

Resie & Leo Arendsen

Geplaatst op: 19-08-2018

Ans & Huub, weer bedankt voor de goeie zorgen. Alles was weer prima in orde. We hebben fijn 2 nachten bij jullie doorgebracht. We zullen het doorvertellen aan vrienden en kennissen. Groetjes van Resie en Leo en tot ziens.

Fam. Schipper

Geplaatst op: 19-08-2018

Goedendag, We vragen ons af of we bij u óók terecht kunnen om onze nieuwe 2ehands vouwwagen eens uitgebreid uit te vouwen om goed te bekijken ? Groetend, Mar & Erik

Henk Wijnen

Geplaatst op: 06-08-2018

Mochten afgelopen dagen verblijven op de camping Hartjens met mooi uitzicht . Elke morgen zijn er verse eieren, en brood. Goed verzorgde camping met meedenkende eigenaren, heerlijk de omgeving verkend. Een aanrader voor zowel de rustzoeker als de sportieve mens.

Breed

Geplaatst op: 30-07-2018

Wat een geweldige plek voor jullie camping. in de wijnvelden. jullie zijn geweldige gastvrouw.heer. we hebben ook genoten van de wijnproeverij. echt een aanrader.

Fam. Visser

Geplaatst op: 25-06-2018

Huub en Ans, Heel hartelijk bedankt voor de fijne weken bij jullie, we hebben genoten van de gastvrijheid, schoon sanitair en zeer ruime plek om te staan in een oase van rust. De Hartjes vinden wij een echte aanrader!! Hartelijke groet van Roelof en Trees

Chris vd stelt

Geplaatst op: 25-06-2018

Beste Huub en Ans,dank jullie wel voor de 5 weken dat ik gebruik kon maken van jullie mooie camping met alle uitstekende en zeer schone voorzieningen en altijd een vriendelijk woord voor alle gasten. Mvg. Chris vd stelt.

Annie en Theo de Badts

Geplaatst op: 24-06-2018

Excuus voor de vreemde tekens in onze tekst(herkomst niet bekend!), maar we geloven dat de tekst wel leesbaar is. Nogmaals: deze camping is voor de actieve rustzoeker een absolute aanrader!

Annie en Theo de Badts

Geplaatst op: 24-06-2018

Van 6 t/m. 20 juni verbleven wij op camping De Hartjens. Normaal gesproken blijven wij nooit langer dan een dag of vijf á zes op één plek. Dat wij hier twee colle weken zijn blijven staan geeft aan dat wij het hier enorm fijn hebben gehad en wel in alle opzichten: mooi weer (mooi meegenomen!), ruime plaats, kwaliteit sanitair én dat goed bijgehouden en een fijne, vriendelijke ambiance! Deze camping is voor de actieve rustzoeker een absolute aanrader!

CJ Haringa

Geplaatst op: 13-06-2018

Beste Huub en Ans, We waren van 08-06 t/m 10-06 met onze sporters en begeleiding voor de Special Olympics 2018 bij jullie op de camping. We hebben hier erg genoten van de gezelligheid en de rust na een hele dag sporten. We komen zeker nog eens terug, maar dan om de omgeving te bekijken en te wandelen. Nogmaals bedankt namens de spelers en ons zelf, en tot de volgende keer.

Jan en Nelly

Geplaatst op: 05-06-2018

Fijne, sfeervolle en gastvrije vakantiedagen gehad op camping De Hartjens. De rondleiding in de wijnbrouwerij was een extra fantastische toegift. Huub en Ans, dank je wel nog daarvoor.

Carla

Geplaatst op: 31-05-2018

Al voor de derde keer hebben wij De Hartjens gekozen als verblijfplek rond de kunstbeurs Huntenkunst in Ulft, waar ik jaarlijks met mijn kunst sta. Het is een heerlijke plek om uit te rusten van de drukte. Prachtig uitzicht, goede grote plekken en schoon sanitair, om ook op een ander moment eens terug te en dan nemen we de fietsen mee.

christel geurink

Geplaatst op: 30-05-2018

Het is weer eens bewezen... je hoeft niet ver van huis om te kunnen genieten . Afgelopen weekend een SUPER weekend gehad op jullie mooie camping, ruime plekken, schoon sanitair, en de sfeer voelt goed !! mede door het prachtige weer hebben we genoten . Henk en Christel Geurink ( Aalten )

christel geurink

Geplaatst op: 30-05-2018

Het is weer eens bewezen... je hoeft niet ver van huis om te kunnen genieten . Afgelopen weekend een SUPER weekend gehad op jullie mooie camping, ruime plekken, schoon sanitair, en de sfeer voelt goed !! mede door het prachtige weer hebben we genoten . Henk en Christel Geurink ( Aalten )

Frans en Liesbeth

Geplaatst op: 27-05-2018

We hebben het prima gehad op camping de Hartjens. Ondanks dat het vol zat, was er genoeg ruimte, rust en een gemoedelijke sfeer. Huub en Ans, jullie zijn zo vriendelijk naar de mensen. Je voelt je echt thuis, jullie proberen aan alle wensen te voldoen. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

Nel Coolegem

Geplaatst op: 17-05-2018

Tijdens de Hemelvaartvakantie verbleven leden van Internationale Dansgroep Pridini op deze heerlijke camping. Iedereen genoot van de rust, de ruimte en de wijnproeverij! De MTB''er kwam aan zijn trekken, maar ook de wandelaars en de recreatieve fietsers en wil je een dagje winkelen dan ben je in no time in Kleve. Kortom een gerieflijke camping, grote plekken, mooie omgeving en een heel vriendelijke camping'baa(r)s'. Een heel klein aandachtspuntje is het slecht werkende internet, maar ondanks dat komen we weer terug in 2019 - als dat mag natuurlijk!

Gerty & Ron

Geplaatst op: 29-04-2018

Weekend van 21 april onze nieuwe caravan in gebruik genomen op camping de Hartjens. Wij zochten als beginnend caravan gebruikers een rustige camping waar we op ons gemak alles konden opzetten en proberen. Nooit durven dromen dat het zo'n geslaagde start zou worden. Prachtig weer, prachtige omgeving en een zeer goed onderhouden, rustige camping met leuke, gastvrije beheerders. Dank je wel Huub voor de heerlijke fles wijn waar we de caravan mee ingewijd hebben! Dank je wel Carla & Emile voor de fantastische hulp dit weekend. Luisterend naar de regen die nu met bakken naar beneden komt denken we met weemoed terug aan de geweldige start die we bij jullie gemaakt hebben. Gerty & Ron

Dick en lidy van de Merwe

Geplaatst op: 28-04-2018

Een prachtige week gehad op de camping. Heel vriendelijke eigenaren. Geweldig uitzicht op ondergaande zon boven Montferland. Hadden plek met gloednieuw privé sanitair. Enorm goed bevallen. Nu was het rustig op de camping maar bij drukte hoef je met eigen sanitair nooit te wachten. Kortom: een aanrader.

Hans Meulemans

Geplaatst op: 11-04-2018

Afgelopen weekend een zonovergoten weekend gehad op Camping De Hartjens. Mooie omgeving, ruime staanplaatsen, goed sanitair, maar bovenal vriendelijke gastheer en gastvrouw, die zorgen dat je je inderdaad thuis voelt. Zeker een aanrader indien je rust zoekt in een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

Anna van den Broek

Geplaatst op: 26-09-2017

Wat een heerlijke plek en rustige landelijke kleine camping. Vanuit De Heurne bij Dinxperlo op weg naar huis dit ' juweeltje' gevonden!

Henk en Leny mulder

Geplaatst op: 11-09-2017

Voor de derde keer op deze camping gestaan. Het was evenals de vorige keren weer supergezellig! We hadden een bevriend stel meegenomen en dat gaan we zeker nog wel eens doen, want iedereen mag van deze mooie goed verzorgde en gastvriendelijke plek genieten, en geweldige fietstochten maken in de omgeving! Leny mulder, Bathmen

Uit ons gastenboek

Geplaatst op: 06-09-2017

29-08-2017 Waren hier feitelijk 1 dag voor zaken. Zijn hier gebleven, wat een rust tussen de wijnvelden met een beetje fantasie staat er een groot kasteel achter de camping. Nog een voordeel "er waren geen Fransen" Genoten ! Koos en Lia Voorschoten

Uit ons gastenboek

Geplaatst op: 06-09-2017

31-8-2017 Wat een fijne camping! Genoten van de omgeving, 't mooie weer, de wijngaard,. Kortom helemaal top. Dank je wel, Trudy en Tom (groene bus)

Uit ons gastenboek

Geplaatst op: 06-09-2017

Vier heerlijke dagen doorgebracht op jullie gastvrije uitstekende verzorgde camping. Bedankt en tot ziens Groeten Hilda en Hans Oonk

Schrijf een nieuw bericht

Copyright by De Hartjens mini-camping | Created by