Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren
Hier kunt u reserveren

Een gezellige duurzame mini-camping

Camping de Hartjens is een gezellige duurzame mini-camping in een natuurlijke omgeving die zorgt voor een glimlach. De camping is rustig gelegen aan de rand van het kleine dorp Azewijn. Het uitzicht over het prachtige Montferland is adembenemend. De camping is overzichtelijk met grote plaatsen. Het is echt een plek om tot rust te komen en te genieten van de mooie omgeving die zich prima leent om te fietsen, wandelen of bezoekjes te brengen aan kastelen en steden.

Wij bieden naast standaardplaatsen ook plaatsen met eigen water- en rioolaansluiting en zelfs 2 plekken met volledig eigen sanitair. Ook zijn er een 4-tal camperplaatsen aanwezig op de camping. Al mag je met je camper ook op een andere plek op de camping staan. Ben je op de fiets of wandelend, dan hebben we een speciaal trekkerstarief. Wij zijn een diervriendelijke camping. Je hond is dus van harte welkom en je hoeft er niet extra voor te betalen.

Wij kamperen zelf al ons hele leven. We zijn echte tent-kampeerders. We hebben altijd gekozen voor kleine campings, omdat rust, de persoonlijke sfeer en de natuurlijke ligging van deze campings ons erg aanspreekt. Meestal kampeerden wij in Frankrijk. Onze droom was om ooit zelf zo'n camping te runnen. In 2021 kwamen we camping de Hartjens op het spoor, die op dat moment te koop stond.

Wij zijn gevallen voor het uitzicht en de mooie omgeving en hebben de kans gekregen om deze camping te kopen. Wij zetten de gastvrije prettige sfeer die Huub en Ans jaren hebben neergezet graag voort en ontvangen u graag, met een glimlach, op camping de Hartjens.

Lees hoe onze gasten camping De Hartjens en zijn omgeving waarderen?

 

De Hartjens mini-camping
Hartjensstraat 7
7045 AH  Azewijn
Telefoon: 06-36092059
Mobiel: 06-36092059
E-mail: info@dehartjens.nl

De Hartjens in de krant

Datum: 17-07-2022

Onlangs stond onze camping met een mooi bericht in het Montferland journaal. Het geeft een mooi beeld van hoe de ideeën voor de camping zijn ontstaan en waar we met de camping naartoe willen.

 

 

 

 

Gastenboek

Kopieer dit getal in het onderstaande tekstvlak: 46024

Omgeving

Camping De Hartjens ligt in de Achterhoek, gemeente Montferland, aan de grens bij 's Heerenberg en Emmerich.  Het Montferlandse bos is een natuurgebied  waar je goed kunt wandelen en fietsen. Er is een uitgebreid netwerk aan bewegwijzerde fietsroutes en wandelroutes. Montferland is een verrassend stukje van de Achterhoek: groen, afwisselend met volop historie en culturele en culinaire hoogstandjes. De camping ligt aan de rand van het dorpje Azewijn.

Camping de Hartjens ligt aan diverse wandel- en fietsroutes zoals:

  • Het Noaberpad (LAW tussen Nieuweschans en Emmerich)
  • Montferlandse toppenroute (18 toppen met 500 hoogte meters voor de actieve wandelaar)
  • De Smokkelroute (bewegwijzerde fietsroute door het grensgebied)
  • Het fietserpad (de fietstegenhanger van het Pieterpad).
  • Mountainbike route Montferland, een van de beste MTB routes van Nederland.
  • Bovendien ligt onze camping aan het fietsknooppuntennetwerk van de Achterhoek, tussen 81 en 82.
  • Vanaf de camping vertrekken er twee bewegwijzerde wandelroutes van het Achterhoekse wandelroutenetwerk.
Ook de directe omgeving biedt voldoende gelegenheid voor rust, wandelingen en fietstochten naar diverse bestemmingen zoals kastelen, molens, speelparken, restaurants, natuurwandelingen, de Rheinpromenade en gezellige dorpjes en stadjes. Door de centrael ligging tussen stad, platteland, rivieren en natuur biedt elke richting vanaf de camping weer een andere fiets en wandel beleving.
Ga voor meer informatie naar de subpagina's:
- Montferland: met informatie over de nabije omgeving van de camping
- Tips voor uitstapjes: tips voor dagjes weg
- Wandelen en fietsen: informatie voor actieve campinggasten


 

 

 

Copyright by De Hartjens mini-camping | Created by