Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren
Reserveren

Een gezellige mini-camping in landelijke omgeving

Camping de Hartjens is een gezellige mini-camping in een landelijke omgeving die zorgt voor een glimlach. De camping is rustig gelegen aan de rand van het kleine dorp Azewijn. Op het terrein ligt een wijngaard, een fruitboomgaard en een paddenpoel. Het uitzicht over het prachtige Montferland is adembenemend. De camping is overzichtelijk met grote afgebakende plaatsen. Het is echt een plek om tot rust te komen en te genieten van de mooie omgeving die zich prima leent om te fietsen, wandelen of bezoekjes te brengen aan kastelen en steden.

Wij bieden naast standaardplaatsen ook plaatsen met eigen water- en rioolaansluiting en zelfs 2 plekken met volledig eigen sanitair. Ook zijn er een 4-tal camperplaatsen aanwezig op de camping. Uiteraard mag je met je camper ook op een andere (grotere) plek op de camping staan. Ben je op de fiets of wandelend, dan hebben we een speciaal trekkerstarief. Wij zijn een diervriendelijke camping. Je hond is dus van harte welkom en je hoeft er niet extra voor te betalen.

Ook voor kinderen is er vanalles te doen op de camping. We hebben diverse speeltoestellen, een grote trampoline en skelters. De kinderen mogen helpen bij het voeren van de kippen en onze varkentjes Sjors en Bently. Naarnaast is er een groot opzetzwembad wat niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen zorgt voor de nodige verkoeling tijdens warme dagen. De camping is zo opgebouwd dat de reuring (zwembad, speeltoestellen en ons café de Deel) zich aan de kant van de weg bevinden. Hoe verder je naar achteren op het terrein gaat, hoe meer rust je zult ervaren. Daar laten de uilen, valk en konijnen zich ook geregeld zien. Verder hebben de plaatsen dichter bij het dorp meer beschutting en de plaatsen richting het landelijk gebied meer uitzicht. De plaatsen zijn afgeschermd met lage of hogere hagen.

Wie zijn wij?

Wij kamperen zelf al ons hele leven. We zijn echte tent-kampeerders. We hebben altijd gekozen voor kleine campings, omdat rust, de persoonlijke sfeer en de natuurlijke ligging van deze campings ons erg aanspreekt. Meestal kampeerden wij in Frankrijk. Onze droom was om ooit zelf zo'n camping te runnen. In 2021 kwamen we camping de Hartjens op het spoor, die op dat moment te koop stond.

Wij zijn gevallen voor het uitzicht en de mooie omgeving en hebben de kans gekregen om deze camping in 2022 te kopen. We laten jullie graag meegenieten van deze mooie plek.

Tot ziens op de Hartjens,

Joery en Marije

 

 

 

De Hartjens mini-camping
Hartjensstraat 7
7045 AH  Azewijn
Telefoon: 06-36092059
E-mail: info@dehartjens.nl

De Hartjens in de krant

Datum: 17-07-2022

Onlangs stond onze camping met een mooi bericht in het Montferland journaal. Het geeft een mooi beeld van hoe de ideeën voor de camping zijn ontstaan en waar we met de camping naartoe willen.

 

 

 

 

Gastenboek

Kopieer dit getal in het onderstaande tekstvlak: 65287

Copyright by De Hartjens mini-camping | Created by