Online Reserveren
Online Reserveren

NK wielrennen

Wij zijn er trots op dat in 2017 het NK Wielrennen in de gemeente Montferland, in de Achterhoek en Gelderland werd gehouden.

 Veel wielrenners, mountainbikers, dames, heren, in een peleton of individueel genieten ook nu nog van de prachtige mogelijkheden die hier te vinden zijn voor echte toerfietsers en wielren fanaten. Ga vanuit Azewijn over de muur van Zeddam, naar Beek en pak de Peeskesbult om via Stokkum naar Elten en Hoch Elten te gaan. Hier beklim je dan de Elterberg om vervolgens te genieten van het uitzicht op Lobith, Tolkamer en de uiterwaarden van de Rijn. Via Loerbeek naar Kilder verder wielrennen en daar de Hulzeberg, Kale Jakob of Galgenberg beklimmen. Voor Nederlandse begrippen kun je in deze natuurlijke omgeving best een leuke hoeveelheid hoogtemeters maken, zeker als je deze omgeving combineert met de Posbank bij Arnhem en de Zevenheuvelen van Nijmegen. Een klein stukje Zuid Limburg, maar dan op z'n Achterhoeks.

De moutainbikeroute is ook uitdagend genoeg. Om hier te trainen heb je wel een natuurmonumentenvignet nodig, die te koop is bij o.a. de VVV in s'Heerenberg. Ben je lid van Nauur monumenten, dan kun je hem daar voordelig bestellen. 

Zoek je een plek om te overnachten, dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze camping en in onze groepsaccomodatie en/of slaapkamer. Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie.

 

 

Copyright by De Hartjens mini-camping | Created by