Online Reserveren
Online Reserveren

Toeristische tips

 Overzicht van toeristische evenementen en festiviteiten: 
Op het whiteboard bij de afwasplaats worden regelmatig tips voor evenementen vermeld. 

Fietsen, wandelen, door zijn centrale ligging is de camping een ideaal startpunt voor mooie en afwisselende routes. In onze gratis fietsenstalling zijn meerdere oplaadpunten voor electrische fietsen. 

 

Bijzondere redenen voor een reservering bij de Hartjens in 2017 zijn onderstaande evenementen in de nabije omgeving:

Achterhoekse wandelvierdaagse:  van 24 tot en met 27 mei, vertrek in Doetinchem. Parkeren dichtbij mogelijk, maar het is ook goed te fietsen, naar het vertrekpunt. Ook een of meerdere dagen wandelen is mogelijk.

NK wielrennen in de gemeente Montferland, van 17 tot en met 25 juni.

Fietsroute langs alle Schuttersbogen tijdens de schuttersfeesten in Didam.

Mechteld ten Ham weekend: 's Heerenberg heksenstad. Volop activiteiten in de binnenstad en het bos rondom kasteel Huis Bergh. Op  Augustus is het Fluisterwoud open en hier kun je met kinderen door lopen en allerlei  heksen acitiviteiten beleven.

Eerste zondag van september: Henk Lubberding classic in 's Heerenberg.

Eerste weekend van oktober:
Kunst en Culinair in Zeddam. Ontdek en ervaar het beste dat deze regio te bieden heeft op het gebied van kunst,culinair en muziek.   

Eerste zondag in Oktober:
Mountainbike, Pedaleurt toertocht door Montferland. Erg gevarieerd parkoers en anders dan de MTB route door het 's Heerenbergsebos.

Ook hebben we altijd meerdere regionale krantjes voor onze gasten. De Montferland vakantiekrant is hierbij favoriet. Hierin staan meerdere tips voor trips en vaak ook aantrekkelijke kortingen.

 

Copyright by De Hartjens mini-camping | Created by